Updates en nieuwtjes!

28-08-2024
Nieuw: we hebben de mogelijkheid toegevoegd om kandidaten te screenen met Properize. In dit artikel vertellen we je meer.

11-01-2024
Nieuw: Sluit transacties af. Wanneer een advertentie gearchiveerd wordt gaat een timer van 12 weken lopen. Als deze 12 weken voorbij zijn wordt de transactie gesloten, dit betekent dat wanneer de woning opnieuw wordt verhuurd een nieuwe transactie geopend wordt met daarin alleen de kandidaten die op dat moment reageren op de advertentie. Klik hier voor meer informatie.

04-05-2023 - Bezichtingsuitnodigingen verzenden
Nieuw: Nodig kandidaten uit voor een bezichtiging met leadflow en houdt overzicht over bevestigingen en afzeggingen. Klik hier voor meer informatie.

14-12-2022 - Sorteer kandidaten op datum aanvraag
Nieuw: In het kandidatenoverzicht kun je nu niet enkel sorteren op Inkomen, maar nu ook op Datum aanvraag. Zo kun je zien wie als eerste of juist als laatste een aanvraag heeft ingediend.

28-11-2022 - Bekijk het bericht van de kandidaat in het kandidatenoverzicht
Nieuw: overzichtelijker te werk gaan in het kandidatenoverzicht. Klik op een kandidaat en zie gelijk alle gegevens en contactmomenten. Dit scheelt veel heen en weer klikken naar de profielpagina!