Advertentieoverzicht

Na het succesvol inloggen zie je het advertentieoverzicht. In het advertentieoverzicht zie je alle advertenties waarop leads zijn binnengekomen. Bovenaan zijn twee tabbladen te vinden:
  • Open - dit zijn advertenties die open staan.

• Archief - dit zijn advertenties die gearchiveerd zijn.

Het advertentieoverzicht is gesorteerd op publiceerdatum (online sinds): De nieuwste (meest recent gepubliceerde) objecten vind je bovenaan.

Per advertentie wordt het volgende getoond:

• Adres van woning (inclusief huurprijs, vierkante meters en aantal kamers).

• Beschikbaar in dagen - aantal dagen totdat de woning beschikbaar komt.

• Kandidaten

• Nieuw  het aantal nieuwe kandidaten welke nog geen verrijkingsformulier hebben ontvangen.

• Te beoordelen  het aantal kandidaten dat al een formulier heeft ontvangen, maar nog niet is beoordeeld.

• Geschikt het aantal kandidaten dat als goedgekeurd is gemarkeerd.

Archiveren

Het is mogelijk om een transactie (transactie van de woning waarbij een huurder wordt gevonden) te archiveren door op de archiefdoos te klikken. Wanneer op de archiefdoos geklikt wordt verschijnt een pop-up:

Wanneer "Archiveren" wordt gekozen wordt de transactie naar het archief verplaatst. Wanneer automatisch informatie opvragen aanstaat wordt dit uitgeschakeld. Het is mogelijk om de transactie terug te verplaatsen naar 'Open' door op de archiefdoos te klikken bij de transactie in het archief. Wanneer op de archiefdoos wordt geklikt opent de pop-up:

Hierin kan gekozen worden om de transactie te verplaatsen naar open. Hierbij is het mogelijk om automatisch informatie opvragen direct aan te zetten middels een checkbox. Wanneer op verplaatsen wordt geklikt wordt de transactie naar 'Open' verplaatst.

Transactie sluiten

Na het archiveren van een transactie duurt het 12 weken voor deze definitief sluit. Er wordt een timer getoond in het advertentie- en in het kandidatenoverzicht. Wanneer deze timer afloopt wordt de transactie definitief gesloten. Dit betekent dat de transactie niet langer naar 'Open' te verplaatsen is. Andere functies zoals het sturen van berichten of het veranderen van een status van een kandidaat werken nog wel. Wanneer deze woning opnieuw verhuurd wordt zal leadflow een nieuwe transactie openen in de 'Open'-tab in het advertentieoverzicht. Alleen de kandidaten die op dat moment reageren op de advertentie staan in de nieuwe transactie. Dit betekent dat voor dezelfde woning meerdere transacties kunnen bestaan in leadflow.

Overzicht met gearchiveerde en gesloten transacties